GDE SU DANAS I ŠTA RADE MOĆNI RENDŽERI: Išao je na terapije zato što je homoseksualac, ŽELEO JE DA SE UBIJE i na kraju je doživeo NERVNI SLOM

0
199

Deca devedesetih su obožavala da gledaju “Moćne rendžere“ i da oponašaju uloge omiljenih junaka koji su danas, pak, otišli potpuno drugim putem – pojedini čak daleko od glume i supermoći po kojima su poznati. Jedna junakinja je, nažalost, tragično preminula, a Plavi rendžer je imao izuzetno mučan život zbog seksualnog opredeljenja.

Dejvid Jost u seriji Bili Kraston, Plavi rendžer

Dejvid, koji danas ima 49 godina, ulogom Plavog rendžera ostavio je neizbrisiv trag, te su ga producenti pozvali i da se pojavi u poslednjoj, počasnoj epizodi ovog serijala. Ipak, Jost, koji je homoseksualac, rekao je da je boravak na setu za njega bio pakao. Omalovažavanje zbog seksualnog opredeljenja dovelo ga je čak i  do toga da razmišlja o samoubistvu. Kolege su mu, između ostalog, govorile da “jedan gej ne može da igra ulogu superheroja”.

Na kraju je odlučio da napusti seriju, iako sebi to, kako je objasnio u intervjuima, danas prebacuje  kao neprofesionalan potez.
Posle serije je krenuo na terapije, ali to ga je na kraju dovelo do nervnog sloma. Posle pet nedelja provedenih na psihijatrijskoj klinici otišao je u Meksiko gde se oporavljao godinu dana. Iako je homofobija bila razlog da napusti seriju, tvorci “Moćnih rendžera“ tvrde da je Jost otišao jer više nije dobijao novčani bonus. On se danas bori protiv homofobije i radi kao producent u Los Anđelesu.

Plavi rendžer

Plavi rendžer
Foto: Profimedia

Ostin Sent Džon u seriji Džeson Li Skot, Crveni rendžer

Pojedini američki mediji su spekulisali da je Ostin bio zvezda gej porno ostvarenja gde se pojavljivao pod pseudonimom Brok. Sada radi kao medicinski tehničar i vatrogasac u Vašingtonu. Zvanično, na stranim sajtovima poslednji film  “Steps Toward the Sun” snimio je 2009. godine.

Volter Emanuel Džons u seriji Zek Tejlor, Crni rendžer

Pre nego što je postao Crni rendžer, Volter je radio kao profesionalni igrač, a danas  i dalje glumi i pojavljivao se u filmovima “Backyard Dogs”, “House of the Dead 2”, “The Fast and the Furious: Tokyo Drift” i “Popstar: Never StopNever Stopping”.

Zeleni rendzer

Zeleni rendzer
Foto: Profimedia

Profimedia: 0326221637

Taj Trangu seriji Trini Tvang, Žuti rendžer

Nakon moćnih renržera igrala je u filmu “Vrana”. Taj je 2001.,  u 27. godini života, poginula u saobraćajnoj nesreći.

Ejmi Džo Džonson u seriji Kimberli Hart, Ružičasti rendžer

Ovo je bila sjajna prva uloga za gimnastičarku Ejmi. U “Rendžerima” je bila četiri sezone, a potom je glumila u seriji “Ferlisiti”. Pojavila se u još nekoliko serija, danas ima 47 godine, udata je i ima ćerku. Sa porodicom živi u Kanadi.

Roze rendžer

Roze rendžer
Foto: Profimedia

Džejson Dejvid Frenk u seriji Tomi Oliver, Zeleni/Beli rendžer

On je ostvario jednu od najvažnijih uloga u “Rendžerima” prvo kao Zeleni, pa kao Beli rendžer. Seriju je napustio 1997. godine, a posle toga se posvetio borilačkim veštinama i radi kao profesionalni američki rvač.

Beli rendžer

Beli rendžer
Foto: Profimedia
Beli rendžer

Beli rendžer
Foto: Profimedia/ilustracija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here