KIJA POLUDELA ZBOG SLOBINOG ULASKA U “ZADRUGU 2” Ne može da veruje da joj on radi to!

0
360

Pobednici “Zadruge” Kristini Kiji Kockar “pao je mrak na oči” kada je videla Slobodana u studiju “Pinka” veče pred godišnjicu njegove ljubavne veze sa Lunom Đogani.

Kako je priznala Kija u potresnoj ispovesti za “Hit” magazin, ovaj njegov gest ju je mnogo povredio.

– Teško mi je da kada gledam bivšeg muža dok radi stvari koje me bole, ali idem korak po korak. Meni je sada glavno da rešim problem sa zdravljem, koje je narušeno. On to zna i ne mogu da verujem da radi neke stvari, a zna kako mi je. To je jako ružno s njegove strane, nek’ mu ide na dušu – otkriva Kristina za “Hit”, ali ne želi da navede od koje bolesti boluje.

Ona ističe da ju je tek sad sramota bivšeg muža, jer je sebi dozvolio da ode u emisiju povodom datuma koji nju kao ženu još uvek boli.

– E pogotovo zbog toga me je sramota što mi je bivši muž! Čak sam pokrenula pitanje crkvenog razvoda, jer ne želim da budem deo njegovog blama i greha. Neka od odgovara pred Bogom, ja hoću da se sklonim od toga. To što radi zarad popularnosti, ili možda čak i novca, strašno je. Nadam se da je radio sve to za novac, jer je još strašnije ako je otišao bez ikakvog povoda da ponizi svoju bivšu ženu javno. On je na taj dan trebalo da sedi kod kuće i da se pokrije ušima. Kome je to normalno, svaka mu čast, meni nije. Sramota me je njegove sramote – oštra je Kristina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here