LUNA ĐOGANI OPERISANA U TAJNOSTI! Prošla kroz pakao, lekari joj brane ulazak u Zadrugu 2!

0
282

Luna Đogani je odlučila da uđe u “Zadrugu 2”, a njena prijateljica je otkrila dosad nepoznate informacije javnosti o životu novopečene dizajnerke između dve sezone pomenutog rijalitija.

Luna Đogani

Luna Đogani, Foto: Alo! / Rajko Ristić

 

Ona tvrdi kako je Luna navodno operisala cistu na jajniku u strogoj tajnosti.

 “Luna je imala operaciju koja nije komplikovana, to je više rutinski zahvat, ali osećala je veliki pritisak. Njena doktorka kaže da su stres i velika tuga koju je bez prestanka osećala verovatno uzrok toga pošto je u “Zadrugu” ušla potpuno zdrava. Operacija je bila uspešna i Luna se za sada oseća dobro. Spremna je za novu sezonu rijalitija”, istakla je Lunina prijateljica, dodajući da se Đoganijeva u Dubai navodno sklonila upravo zbog oporavka od ove operacije.

Luna Đogani

Luna Đogani, Foto: printscreen/instagram

 

“Lekarka joj je rekla da ni slučajno ne ulazi u “Zadrugu” pošto je i više nego očigledno da njeno telo loše reaguje na takav stres. Luna je već potpisala ugovor i odlučna je u nameri da narodu pokaže da se kaje zbog svega što se desilo u protekloj sezoni. Ne shvata da devet meseci u rijalitiju mogu biti kobni po nju”, završila je priču osoba koja se predstavila kao prijateljica Đoganijeve.

Luna još uvek nije potvrdila niti demantovala ove navode.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here