MARIJA ANA GRCALA U SUZAMA: Filip izabrao Kiju a onda uradio nešto još gore!(VIDEO)

0
290

rijalitiju “Zadruga” učesnici su igrali “igru istine” koja je izazvala pravi haos.

 

Nadežda Biljić je pitala Filipa Đukića kada bi morao da bira sa kim bi pre bio u vezi sa Marijom Anom Smiljanić, njegovom bivšom devojkom ili Kristinom Kockar, za koju se spekuliše da gaji neke emocije prema njoj.

 

– U ovom trenutku, nema šanse da budem sa Marijom Anom u vezi. Od njih dve biram Kristinu za vezu. Ja sam rekao i Mariji da nije uradila to što je uradila, bio bih sigurno sa njom – rekao je Filip.

 

Kija se nasmejala i rekla da je to za nju kompliment.

 

Kija se samo nasmejala
Kija se samo nasmejalaFOTO: PRINTSCREEN

 

Zbog njegovog odgovora, Marija Ana i Đukić su ušli u duboku raspravu posle koje definitivno za njihovu vezu nema budućnosti.

 

– Zgadila si mi se za ceo život. Ovo je najgora greška u mom životu, ali najveća ljubav je je devojka bolesna. Ja bih se pomirio s njom na keca da me nije prevarila -rekao je Đukić.

 

– Kad mi je bilo najteže ti nisi bio tu, kad sam ja plakala ti si se svađao. Ja nisam izgubila ništa, ti si izgubio – rekla je besno Smiljanićka.

 

 

Mariju Anu su onda obuzele emocije, pa je otišla u sobu i grcala u suzama, dok je u Đukić ostao u dnevnoj i besneo zbog svega što mu je priredila.

 

Pogledajte:

 

 

(Espreso.rs / Pink.rs )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here