Mislili ste da su “Zadruga” i “Parovi najgori”? U rijalitiju u susednoj državi žene pokazuju MEĐUNOŽJE i PRELAZE SVE GRANICE pristojnosti

0
338

Čini se da je u rijaliti svetu baš sve izmaklo kontroli. Dok mnogi misle da su naši formati najgori po sadržaju koji nude, ništa bolje slika ne dolazi ni iz susedne Hrvatske. I o njihovom “Velikom bratu” se priča.

Deo striptiza u hrvatskom "Velikom bratu"

Foto: Youtube / screenshotDeo striptiza u hrvatskom “Velikom bratu”

Dok se u “Zadruzi” i “Parovima” mnogo toga zasniva na prepirkama, svađama, a ponekad i završi fizičkim obračunom, kod suseda su aktuelni malo erotičniji momenti. Tamo se dame skidaju u provokativnu odeću. I to po zadatku koji je pred njih postavio “Veliki brat”.

 
Guza u prvom planu

Foto: Youtube / screenshotGuza u prvom planu

Dok su neke od njih negodovale, druge su bile svesne da moraju da ispune obavezu koja se našla pred njima. Ali, izgleda da su se pojedine ukućanke previše uživele u ulogu.

Ukućanke pred plesnu tačku

Foto: Youtube / screenshotUkućanke pred plesnu tačku

Jedna od njih je sela na pod i raširila noge, pokazavši bez iole ustezanja intimne delove tela, a druga je svoju zadnjicu prošetala pred kamerama. Iako je to bio deo zadatka, ovakvi potezi su u toj zemlji naišli na osudu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here