NAJVEĆI ŠOK U ZADRUZI 2! Oni će promeniti pol pred kamerama! OPERACIJA ZAKAZANA?! (FOTO)

0
238

Pre par godina, u Velikom Bratu javnost je upoznala porodicu Vasić, kada su mama, tata i blizanci ušli u Kuću i neko vreme se u njoj skrivali, a onda postali ravnopravni učesnici.

Tata Rade izbačen je posle nešto više od dva meseca, mama Rada 92. dana, a Giba i Mika zajedno su izbačeni samo dan pre velikog finala, a sada su otkrili za domaću štampu da ulaze u “Zadrugu 2”, koja počinje 6. septembra.

Miroslav i Dragutin Vasić rekli su “Informeru” da su se u Nemačkoj, gde žive, više puta prerušavali u žene, ali da su za dobar honorar spremni da odu i veliki korak dalje.

– Pričalo se da smo u Nemačkoj promenili pol, to nije tačno. Međutim, za dobar honorar, zašto da ne? To je dugotrajan i naporan proces, ali ako Pink odreši kesu, napravićemo im šou kakav do sada nisu imali. Kada je mogao Brus Džener da promeni pol, što ne bismo mogli i mi – rekli su oni za taj list.

Njihov otac Rade rekao je istom listu da će podržati sinove u svemu što zamisle, jer ih voli.

-Ako oni to hoće, što da ne? Zamislite da mi dete kaže tako nešto, a da ga ja bijem, pa da popije otrov? Pa, odmah bih se ubio. Ja volim svoju decu, a oni su mi mezimci – rekao je on.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here