OTKRIVAMO NOVE UČESNIKE ZADRUGE 2! Spremite se na skandale, prevare i divljački seks pred kamerama!

0
313

Izvor blizak čelnicima „Pinka“ tvrdi da su na razgovoru za ulazak u rijaliti mnoge buduće učesnice rekle da su spremne za seks pred kamerama.

Luna Đogani

Luna Đogani, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Uskoro na ružičastoj televiziji startuje rijaliti, a kao učesnici se pominju Luna Đogani, Zorica Marković, Miljana Kulić, supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija – Tamara Đurić, Nadežda Biljić i mnogi drugi.

Pevačica i rijaliti veteranka Zorica Marković kaže da je spremna kao zapeta puška.

– Baš bih volela da uđe Mirko Gavrić. Jedva čekam da se zajedno nađemo u istom prostoru. Imamo mi mnogo tema, prijatelju! Da li će biti slatko kao sladoled i slano kao pita, ne znam, ali biće zanimljivo – najavljuje folk pevačica sukobe sa Gavrićem, kog je optužila da ju je javno ogovarao u jednom uživo ukljućenju na Instagramu, i to sa najboljom drugaricom Anabelom Atijas. Protiv njih je Zorica najavila i tužbu, ali pre sudskog epiloga, očigledno ih očekuje raščišćavanje računa u rijalitiju. Zorica kaže da neće tražiti dečka u rijalitiju.

– Kakav crni dečko, ja sam ozbiljna žena! Kroz osmeh i šalu i seme krvavo ispunjavam želje i čestitke majmuna koji žele preko mene da dođu na ekran i da budu aktuelni. To znači da sam laf i da me ne zanimaju muškarci. Imam dedu s kojim sam već dugo, klinci po rijalitijima me ne zanimaju.

Zorica Marković

Zorica Marković, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Verujemo da Zorica neće poštedeti ni najpoznatiju blogerku na Balkanu Lunu Đogani.

– Ne tražim ni od koga podršku ako ne može da je pruži od srca, ali mi znači svaka. Ovo je moja bitka sada i želim da je završim. Ja ću biti i dalje ona Luna koju ste vi zavoleli, puna ljubavi i nežnosti. Samo ovaj put za sebe… nisam dovršila svoj cilj i idem da to uradim – poručila je Đoganijeva.

Luna Đogani

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Slađana Trajković, supruga pevača Đanija, takođe će se naći u drugoj sezoni “Zadruge”.

– Dobar sam prijatelj, lafica, volim dobar provod – kaže supruga folkera, koju smo pitali kako će reagovati ako joj neka starleta kaže da je bila ljubavnica njenom mužu.

– Ne daj bože da se to desi, neće dobro da se provede! – iskrena je Slađa, a na priče da Đani ludi zbog njenog ulaska, kaže: Muž i deca mi kažu da će da me se odreknu ako uđem u rijaliti, ali ja znam da će me podržati.

Slađa Trajković

Slađa Trajković, Foto: Screenshoot Instagram

Miljana Kulić definitivno ulazi sa sinom Željkom i majkom Marijom. Miljana i beba će boraviti u posebnoj kućici namenjenoj njima i da sa drugim rijaliti učesnicima neće imati nikakav kontakt.

– Ona je spremna i da se obračuna sa Ivanom Marinkovićem ukoliko uđe – kaže izvor.

Miljana Kulić

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

Nadežda Biljić tvrdi da se neće prepustiti Mikijevim čarima.

– Na tu priču stavila sam tačku. Neću imati seks, niti ću se skidati gola. Pa valjda mogu da pokažem nešto više od seksa – tvrdi Biljićeva.

Ipak, izvor blizak čelnicima „Pinka“ tvrdi da su na razgovoru za ulazak u rijaliti mnoge od njih rekle da su spremne za seks pred kamerama.

Nadežda Biljić

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here