OVO JE NAJVEĆI FOLIRANT U ZADRUZI: Glasali su Zadrugari i publika, NEĆETE VEROVATI KO JE U PITANJU (VIDEO)

0
276

Kako su se svi zadrugari izjasnili povodom pisma Velikog šefa koji im je dao zadatak da svako od njih jasno kaže ko je po njihovom mišljenju najveći folirant, tako su šansu dobili i gledaoci koji verno prate najpopularniji rijaliti program u regionu.

 

Kada su takmičari glasali, bilo je evidentno da će baš ova ukućanka poneti titulu najvećeg foliranta u Zadruzi, ali onako kako je publika glasala bilo je sasvim šokantno i neočekivano.

 

Dragi zadrugari, svojim glasovima ste Kristinu odabrali za najvećeg foliranta, ona je ponela ovu nezahvalnu titulu. Osim toga što ste vi glasali, glasala je i publika. Moramo Vam reći da je po gledaocima titulu najvećeg foliranta ponela Sanja.

 

 

Pretpostavljalo se da će svi takmičari glasati za Kristinu Kiju Kockar, ali Sanju Stanković je ovo priznanje šokiralo, a najviše Jovanu Tomić Matoru koja se svim silama trudi da stane u njenu odbranu šta god da se dogodi.

 

 

A svi Sanju shvataju pogrešno zbog mene i svi misle da je folirant. Pa dobro, Sanja, nećemo se više družiti, vidiš da si folirant! – šalila se Matora.

Gledaoci su, evidentno, glasali malo drugačije od zadrugara, pa osim što su Sanju stavili na prvo mesto, Kija se našla na drugom, na trećemDivna Milanović, na četvrtom Luna Đogani a na petom Nena Petrović.

 

Pogledajte video kako su gledaoci i zadrugari izabrali najvećeg foliranta:

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here