POSTIGAO JE ONO ŠTO MALO KO NA ESTRADI MOŽE: Saša Matić zakazao DVE ARENE za dva dana, pa zapalio u Zanzibar (FOTO) (VIDEO)

0
251

Nakon što su karte za dan posvećen ženama prodate čak mesec dana pre održavanja koncerta, zakazan je još jedan koncert, 9.marta u Štark Areni.

 

Hladnu zimu većina poznatih zameni toplijom klimom na egzotičnim lokacijama. Jedan od takvih je i pevač Saša Matić, koji je sa ćerkama i suprugom proveo desetak nezaboravnih dana u Zanzibaru.

 

Osim kupanja i sunčanja, Matić nije propustio ni vožnju tradicionalnim čamcima, uživanje u tradicionalnoj zanzibarskoj muzici i plesu, ali i kulinarskim specijalitetima ove zemlje.

 

Prvi koncert, koji je rasprodat, zakazan je 8. marta
Prvi koncert, koji je rasprodat, zakazan je 8. martaFOTO: PROMO

Tako se pevač u dobrom društvu i pravoj opuštajućoj atmosferi na tropskim plažama pripremao za koncertnu turneju “Ne bih ništa menjao”, koja kreće već 14. februara iz Novoga Sada, nastavlja 1. marta u Kraljevu, nakon čega sledi dvodnevni spektakl u beogradskoj Areni.

 

Naime, nakon što su karte za dan posvećen ženama prodate čak mesec dana pre održavanja koncerta, zakazan je još jedan koncert, 9.marta u Štark Areni.

 

Saša Matić sa svojom porodicom na odmoru u egzotičnim predelima
Saša Matić sa svojom porodicom na odmoru u egzotičnim predelimaFOTO: PROMO

– Vest o rasprodatom koncertu za Dan žena zatekla me na odmoru i mogu vam reći da mi je to dodatno ulepšalo odmor. Moram vam priznati da me je bilo malo i strah zakazati još jednu Arenu i to već 9. marta ali prema informacijama koje dobijam, interesovanje i za drugi koncert je ogromno,moji saradnici u šali govore da bi već sada mogli razmišljati i o trećoj Areni. Presrećan sam zbog toga i jedva čekam da svoju sreću podelim sa svojom publikom – kaže Matić

 

 

Karte za novi koncert su u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima, a s obzirom na ogromno interesovanje publike, vrlo je moguće da će karte i za ovaj koncert biti rasprodate u rekordnom roku.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here