Snežana Savić konačno otkrila KO JE ŽIVEO u TOPOLSKOJ 18! Ova priča skriva najveću TAJNU SREĆNIH LJUDI (VIDEO)

0
364

Topolska 18, soba podstanara, njena vrata samo sećanje otvara, Topolska 18 na vratima piše, na staroj adresi mene nema više, glase stihovi pesme koja se devedesetih uvukla u svačija srca.

Snežana Savić u ulozi fatalne žene Maline Vojvodić
Snežana Savić u ulozi fatalne žene Maline VojvodićFOTO: PRINTSCREEN

Serija “Srećni ljudi” ostala nam je u pamćenju po raznolikim likovima, čudnim situacijama, britkim dijalozima, ali i pesmi “Topolska 18”. Ovaj prelepi hit se premijerno pojavio u navedenoj seriji i odmah osvojio srca mnogih gledalaca.

 

Snežana Savić ili bolje rečeno njen lik Malina Vojvodić, izvodila je pomenutu pesmu, a svaki put kada se začula tokom serije jednostavno bi posebne emocije isplivale.

 

 

Ono što smo se pitali 20 godina jeste da li je pesma zasnovana na istinitim događajima i šta je poslužilo kao inspiracija. Snežana je konačno otkrila ko je živeo u Topolskoj.

 

 Ljiljana Pavić je živela u toj ulici tokom studentskih dana – rekla je Savićeva jednom prilikom u izjavi za “Blic TV”.

 

Da podsetimo, Ljiljana Pavić je supruga scenariste “Srećnih ljudi” Siniše Pavića i njegov pomoćnik u pisanju scenarija. Ovo nije jedina pesma koju je uradila za njihove serije, već i recimo naslovnu numeru “Srećnih ljudi” koju izvode Ekstra Nena i Boba Stefanović, onda “Srce porodično” (Željko Samardžić”), “Ja hoću život” (Dado Topić) itd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here