STOP NACIONALIZMU NA TV! Javnost traži izbacivanje Vladimira iz Zadruge: Šta reče čovek?

0
331

Vladimir Tomović je za sada jedan od najzapaženijih učesnika “Zadruge 2”, i to zahvaljujući tome što je na samom početku rijalitija istovremeno iskazao simpatije prema Luni Đogani i Staniji Dobrojević, te je već počelo da se govori i o novom ljubavnom trouglu.

 

U poslednje vreme, Vladimir je ipak daleko bliži romansi sa Stanijom, ali neki gledaoci su pronašli zamerku na njegovo ponašanje nevezanu za muško-ženske odnose u rijalitiju.

 

 

Vladimir je u grupama na Fejsbuku na kojima se okupljaju obožavaoci “Zadruge” optužen za nacionalizam, zbog čega su neki gledaoci tražili čak i njegovu momentalnu diskvalifikaciju!

 

“Stop nacionalizmu na TV! Izbacite Vladimira!”, glasi jedna od poruka, ispod koje je usledilo mnoštvo komentara.

Jedna od poruka
Jedna od porukaFOTO: PRINTSCREEN

Neki su branili Vladimira, tvrdeći da on nije rekao ništa loše, osim da ne govori engleski jezik od bombardovanja 1999. godine, i da nije reč o nacionalizmu, već patriotizmu!

Ima i onih koji ga brane
Ima i onih koji ga braneFOTO: PRINTSCREEN

“Ništa ne reče čovek, osim što ne priča engleski od bombardovanja. Čovek voli svoju zemlju, voli što je Crnogorac-Srbin, šta fali? Nikoga po nacionalnoj osnovi nije uvredio. Voleti svoje nije neonacionalizam”, glasi jedan od komentara.

 

Bonus video

(Espreso.rs/Srbijadanas)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here