TRANDŽA STEFI OTKRIO MRAČNE TAJNE POZNATOG SRPSKOG REPERA I POSLAO NAM poruke: Njega je napalilo to što sam trandža

0
199

Stefan Stefi Radosavljević je srpski transvestit i ne stidi se javno da priča o tome, a sada nam je otkrio i koji poznati reper ga je “startovao”.

Njegov profil na fejsbuku vrlo je jasan po pitanju toga šta je i ko je on. Uskoro ga čeka promena pola kada će i postati žena.

Stefi nam je otkrio da je sa jednim srpskim reperom bio vrlo prisan, pa nam je kao dokaz poslao i prepisku sa njim. Upozoravamo vas da su neke poruke vrlo eksplicitnog sadržaja.

 
foto: Facebook

Za sada ime repera poznato je redakciji, a mi ćemo pokušati da čujemo i njegovu stranu priče pre objavljivanja imena jer ima porodicu.

Stefi nam je počeo priču sledećim rečima:

foto: Facebook

– Sve je počelo ovako…Početkom juna 2018 godine,poslao sam zahtev za prijateljstvo kvazi reperu, nakon par minuta on je prihvatio zahtev i javio mi se porukom “da li se znamo”..Tako smo smo započeli konverzaciju koja je trajala nekih mesec i po dana…Pošto je njemu bilo nelagodno da pišemo na fejsu ,istog dana smo razmenili brojeve telefona,i nastavili smo na viberu,uz dogovor da sve ostane među nama.Sve vreme smo se čuli telefonom. Nakon par dana dopisivanja,počeli smo nešto drugačiju priču, bukvalno priča tu postaje interesantnija.Njega je itekako privuklo i napalilo to što sam trandža, on je izrazio želju da želi da se upoznamo i da stupimo u intimne odnose, tačnije želeo je da ga kre**em i da me oralno zadovolji – započeo je Stefi, ali tu nije bio kraj, nastavio je rečima da je reper prema njegovim saznanjima već imao sličnog iskustva:

foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen

– Iz navedenih poruka zaključujemo da je on već imao takva iskustva. Pošto ja nisam u tom fazonu, nastojao sam da se mi svakako upoznamo, pa ako se nešto desi desilo se. Kada je on shvatio da se ja ne slažem sa njegovim željama, komunikacija je postala slabija zbog toga, a i neki problem je bio daljina. Pošto mi je u nekolicini puta izjavio “ljubav” dolazim do zaključka da od toga nije bilo ni Lj od ljubavi, već da je samo želeo da me iskoristi. Ja sam naravno izrevoltiran jer se neko na taj način poigrao sa mnom i izmanipulisao. Kad god bismo se čuli, on je nalazio neke glupe i bedne izgovore, samo da bi me se što pre otarasio, jer iz strahopoštovanja nije mogao to baš da mi kaže. Jer on vrlo dobro zna moje osobine, takođe zna da kada bi to učinio, da bih ga ja iskompromitovao. Sve te bedne izgovore je na kraju opravdala ta njegova veza sa bivšom učesnicom jednog rijalitija, za koju ja tada nisam znao. Došlo je vreme da istina ispliva na površinu i da seksualna orijentacija kvazi repera bude jasna. Iza svojih reči stojim i stajaću, u slučaju da dotični šuglja tuži mene, ja sve poruke čuvam, ali ne verujem da će doći do toga.

foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen
foto: Printscreen

NE PROPUST

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here